naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Normale dienstverlening in het dienstencentrum hervat op 16 oktober

Na tien maanden hard werken is het LDC vanaf 16 oktober weer helemaal terug! We hopen je massaal te mogen verwelkomen in ons gloednieuw gebouw.

In januari 2017 ging het Lokaal Dienstencentrum (LDC) ’t Gasthuis in de Nollekensstraat tegen de grond. Tien maanden later staat er een gloednieuw gebouw, klaar om in gebruik te worden genomen. Tijdens de werken werden de diensten van het LDC verspreid over andere locaties en was het aanbod iets kleiner maar nu zijn we helemaal terug. Harder, beter, sneller en sterker!

Een weekje gesloten

Eerst het slechte nieuws: van 9 tot 13 oktober sluit het LDC de deuren. De medewerkers verhuizen dan hun hebben en houden van de huidige locatie naar de moderne nieuwbouw. De laatste stopcontacten, lampen en meubelstukken worden eveneens in orde gebracht.

Opening op 16 oktober

Het goede nieuws is dat vanaf 16 oktober het dienstencentrum terug op volle toeren draait. Of dat proberen we toch. Ongetwijfeld zullen er in het begin kinderziektes zijn. Daarom wachten we liever met een grote opendeurdag tot het voorjaar van 2018. Dan is er een nieuw seizoen met frisse ideeën en willen we zo veel mogelijk nieuwe bezoekers warm maken voor ons
aanbod.

Uitgebreid aanbod

Wat mag dat aanbod dan zijn? Je kan vijf keer per week aan zeer democratische prijzen ’s middags warm eten. Het dienstencentrum is de uitvalsbasis van de Handicar. We organiseren allerlei vormingen, workshops, optredens, uitstappen en nog veel meer. Wil je het echt weten? Kom dan gewoon langs en wij leggen je alles uit aan ons gloednieuwe onthaal.

 

03 oktober ’17 (di)
Nieuwsoverzicht
LDC

Lokaal Dienstencentrum 't Gasthuis

adres
Nollekensstraat 52910 ESSENBELGIE
tel.
03 663 69 04
e-mail
gasthuis@ocmw.essen.be