naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Maak gebruik van de atletiekpiste

De Finse piste in sportpark Hemelrijk wordt veel gebruikt. Maar vanaf 1 juni kan je ook terecht op onze moderne, kunststof atletiekpiste.

1, 2, 3 ... start

Het gemeentebestuur wil zo veel mogelijk Essenaren aan het sporten krijgen. Daarom zal de poort aan de atletiekpiste overdag open zijn zodat iedereen gebruik kan maken van deze sportinfrastructuur. Je kan nu trainen om je tijd op de 100, 200, 400 meter of meer te verbeteren. Eén rondje op de piste telt 400 meter. Voor je het weet heb je 4 km gelopen. De kunst stof ondergrond zorgt voor een goede vering zodat je blessures kan vermijden. Het gebruik is exclusief de kleedkamers en de verlichting.

Wanneer wel, wanneer niet?

De piste is toegankelijk vanaf 8.00 uur ’s ochtends tot zonsondergang. Tijdens de trainingsuren van atletiekclub ESAK en bij andere gereserveerde activiteiten op het voetbalveld mag je de atletiekpiste niet gebruiken. Controleer de beschikbaarheid van de piste op essen.zaalreservatie.be. Als het donker is, kan je wel op de Finse piste lopen. Deze is verlicht zolang de straatverlichting brandt.

Beleef meer in het sportpark

Niet van plan om te lopen? Geen probleem: het sportpark heeft nog een multisportterrein waar je kan voetballen, hockeyen of basketten. Bovendien is er een beachvolleybalveld. De belijning en de
netten kan je gratis ontlenen in de cafetaria van de nabijgelegen sporthal. Wist je dat je ook kan parkgolfen? Informeer je bij het toeristisch kantoor De Tasberg dat naast het sportpark ligt.

24 mei ’17 (wo)
Nieuwsoverzicht
atletiekpiste

Contact

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 45
fax
03 670 01 55
e-mail
sport@essen.be