naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Komen jouw investeringen in aanmerking voor de duurzaamheidspremie?

Sinds 2010 stimuleert de gemeente duurzame investeringen via subsidies voor energiebesparende maatregelen, duurzaam bouwen, hernieuwbare energie en duurzaam leven. Deze duurzaamheidspremie werd recent hernieuwd. We stemden we de isolatienormen en voorwaarden af op de premies van de netbeheerder.

Een energieaudit voor iedereen

Een energieaudit door een energiedeskundige geeft antwoord op de vragen waar, hoeveel en op welke manier je in je woning energie kan besparen. Een grote energiebesparing is mogelijk als je de voorgestelde maatregelen van de audit uitvoert. Daarbovenop verhoogt het energieadvies je leefcomfort aanzienlijk. De gemeente wil daarom energieaudits stimuleren en mogelijk maken voor iedereen. Laat je een energieaudit uitvoeren en kom je in aanmerking voor de inkomensvoorwaarden van de Vlaamse verbeteringspremie, dan betaalt de gemeente zelfs de volledige audit terug.

Energieaudit met bonus

Nieuw is de bonus in combinatie met een energieaudit. Laat je een energieaudit én een energiebesparende maatregel uit de audit uitvoeren, dan heb je recht op een bonus van 100,00 euro bovenop het subsidiebedrag van de audit en bovenop het subsidiebedrag van de energiebesparende maatregel. Het volledige reglement en de aanvraagformulieren vind je via deze pagina.

 

24 mei ’17 (wo)
Nieuwsoverzicht