naar inhoud

Activak jeugdkampen - Paardrijden manege Speycker Zomervakantie 2017

Deze informatie is niet meer actueel!
Paardrijden in een topmanege met superpaarden. Dat is het paardrijkamp in Essen. Geniet van de leuke lessen in manege Speycker, vlakbij de Kalmthoutse Heide.

Wanneer

  • 13 augustus ’17 (zo)
    -
    18 augustus ’17 (vr)

Info

Heb jij een passie voor paarden of pony’s? Heb jij zin om vijf dagen les te krijgen van ervaren ruiters? Dan is dit kamp ideaal voor jou! We verblijven in De Berk in Essen. Dit domein ligt midden in het groen, vlakbij de Kalmthoutse Heide én op 5 minuutjes wandelen van de manege. Een ideale ochtendwandeling!

Heb je nog nooit met een paard of pony gereden maar wil je het wel graag leren? Of heb je al meer paardrij- of pony-ervaring? Voor ieder wat wils op dit kamp! In het begin van de week word je ingedeeld in verschillende groepen per niveau. We leren niet enkel paard- of ponyrijden, maar zullen ook de paarden of pony’s moeten borstelen en we voorzien wat extra theorie!

Na een ganse dag op de manege keren jullie terug naar De Berk voor een stevige maaltijd. Onze animatoren hebben nog enkele leuke activiteiten in petto om de dag goed af te sluiten.
Schrijf je snel in en wordt ruiter n°1!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
De Berk
adres
Oude Baan 110
2910 Essen

Prijs

€ 299,00 (Basisprijs: € 299.00)

Contact

website
http://www.activak.be

Organisatie

naam
Activak vzw
Alle activiteiten